Cookie Consent by TermsFeed
Komentarai
  • nuo

    čia klausimas man ar komentarų autoriams?

  • Rokas

    Tu lyg ir minėjai kad nežadi įdėti čia savo namo plano, bet gal vis dėlto įdėk nes labai įdomu. Nors ir ranka papaišyta jei nenori visų brėžinių dėti.

  • Vilma

    atleiskit, bet kiek jums metu, kad tokie "isvartymai" jums yra juokingi..verti demesio..zema zmones. ir geda uz jus

  • urokas

    aš kadais visas didžiąsias parduotuves straipsnį sudirbau :D bet nepriko, deja, niekas jo :D

  • bang

    lygis

  • Kaimynas

    Normalu. Karta buvo beda istikusi, tai paskui greitaja per Vilniu pralekiau per raudonas.

  • Kaimynas

    Jei paukstis koks pakakotu ant kaktos, tai visgi tektu darban eiti, net jei ir 13 ir penktadienis, ir katinas juodas per kelia begioja, bet kad tai atsitiks namie, tai tikimybe tik tiems, kas laiko kokias Zako ar panasiai. Buvo tik viena kart, kai darban nenuejau, pernai ziema -20 buvo, nulekem savaitgali prie juros, pasivazinejom ten nuo Palangos iki Sventosios su masina pacia pakrante, pasivaiksciojom, tai kita ryt 39, nu kad salta buvo nerealiai, dantis barskejo, jei ne zmona tai buciau darban isvykes, neleido, tai vykau pas daktara, tai kol prieme iki 40 pakilo, darban dar pora savaiciu daktare neleido :(

  • Kaimynas

    As siandien pralekiau link Gariunu nuo Traku, policininkams maciau kad uzkniso laukti, kol gales isukti nuo maximos link Gariunu, tai paeme isijunge ziburiuoklius ir pasuko, veliau isjunge ir nuvaziavo sau ramiai. Be komentaru :)

  • Kaimynas

    Namie tyliai groja vietines radijo stotys, vo norisi ir zmona isgirsti tame triuksme. Be mages i darba nevaziuoju, va masinoj tai patinkancia muzika galiu klausyti ant maximumo, darbe arba amzina tyla arba foninis radijas labai tyliai. Namie neleidziu dvieju triuksmo saltiniu vienu metu, labai nervina tokie dalykai.

  • Kaimynas

    As pas VAINO BRAZDEIKI mokykloj informatikos bureli lankydavau, manau daugelis atsimenat LOAD "" komanda, kai shale kasetinis magnetafonas stovi, tiesa kaimynas turejo i juostini zaidimus susirases tai palosdavome vakarais. Veliau atsirado pirmieji 286, 386. Pasigirsiu, kad gyvenau 02 KTU barake, kur pirmieji is barakiniu isivedem internet'a, va tada ir prasidejo tinklinis doom, quake, dar age of empires, o kas dabar ten vyksta tai neisivaizduoju...

  • Kaimynas

    As tevui moskviciu 412 i garaza vairuodavau per visa miesta prasinesdavau, o buvau tik 16-likos, net teises jau buvau gaves su tokiu yrasu, kad galios tik po 18-iolikto gimtadienio, bet taip niekas ir nepatikrino, bet viena kart buvo ivykis kitos, veziau hebra i gretima miesteli su vw trasporter vidury nakties, sustabdo toks jauniklis kaip as ir sako, kad neturiu teises vairuoti nes ta masina sunkesne nei 3,5t, o as jam sakau, kad tech. pase neparasyta, gincijomes ilgai, veliau pasikviete i viliuka ir atvaziavo kiek vyresnis milicininkas, kuris pasiule vaziuot kas kur, tai va taip ir nepakliuvau as niekam iki man sukako 18. Ech, geri buvo laikai...

  • Kaimynas

    Geoterminis 2x pigiau iseina nei vien elektra sildyt,siulau dar apie saules elementus pamastyt, nes elektra "smarkiai" brangs :)

  • diadka

    gal kas turi isirenges oras vanduo silumos siurbli.Noreciau suzinoti ar patenkinti jo darbu ir kiek kainuoja sildymas menesiui.

  • bicas

    klausyk, ar tave pavasaris veikia, bet tokius verkianciusirasus pradejai talpinti

  • one

    Aš irgi bandžiau parodyt ir paaiškint porai, kuri perka 15 prekių, kad čia kasa iki 5 prekių (tada buvo iki 5). Jie suskaičiavo, savo juk čia tik keliomis prekėmis daugiau ir taip daro visi, kodėl mes negalim. Manęs nepalaikė niekas. Net kasininkė. Nesimušiu gi su jais. Iš kasos taip pat nepasitraukė tik pareiškė, kad galiu eiti prieš juos. Atsakiau, kad ne invalidas aš, galiu ir palaukti. Susigėdo, bet nieko nepasakė, toliau stovėjo. Kai atėjo mano eilė mokėti, mačiau vyras su vežimėliu privažiavo, tada jau kasininkė riktelėjo.