Cookie Consent by TermsFeed
Komentarai
  • erl

    ka jus cia svikstat yra katilu kur dega 24 val. manau kad galima viena karta i para uzeiti ir i katiline. Kaina butu 4-5 tuk. lt.Nebent jusu siluma eina kiaurai per sienas.

  • kostas

    [email protected]

  • Anonimas

    Prieš pat būseną, kai erzina triukšmas yra dar viena - kai erzina nekokybiškas garsas: muzika iš telefonų, nesureguliuota garso technika, blerbiantys pravažiuojančių mašinų garsiakalbiai.

  • MiRRaX

    nu bet ka as zinau... per kazkokias nesamones, kur lietuviai geria jauciu dar daugiau negu pries tai, negaliu tiesiogiai ziuret kasio ir F-1, o jauciu dar ir olimpiniu zaidyniu nerodys, tai ka as zinau, susimastykit zmones ar werta? nenoriu keiktis, bet BYBI DEJAU ant tu kas sugalvojo tokia nesamoe...

  • nesvarbu

    gerai pastatytas medinis namas stovi ne 50 o virs simto metu :) zinoma murinis namas jei kalbesim apie namo konstrukcija ilgaamziskesnis, beje keista,kad nebuvo pamineti kiti jo privalumai, kuriu apstu. tai rodo, kad zinutes autorius labiau pravokuoja diskusija, bet ismano reikala siaip sau. murinis namas turi savo privalumu ir nemazai. o esme, ne tiek kiek stovis sienos. per 50 metu, o is tiesu ir greiciau susidevi beveik visi namo tinkalai apsiltinimas ir apdaila. ir jau cia murini nama rekonstruoti yra kelis kartus brangiau ir sudetingiau. beje as bandei griauti klinkeri? :)) labai nesidziaugsi. is esmes svarbu ne koki nama statyti, o kaip ji pastatyti, pastatyti gerai svarbiausia :). o poziuris labai prikaluso nuo poziurio i sveikata ir ekologija. ar zinai, kad murinis namas yra kelis kartus radioaktyvesnis uz medini? ar zinai, kad mediniuose namuose reciau sergama kvepavimo taku ligomis? medis vis tik atsinaujinatys resursai. siaip jau as nesakysiu, kad muriniai namai geresni ar blogesni, nes buciau neteisus. as sakau, kad man labiau patinka mediniai namai, o ju statymas man ne tik ar ne tiek uzdarbis, kiek ir malonumas. esu states murinius namus, ten smirda kai dziusta muras. baisus purvynas, pjaustant blokelius dulkes einai plaucius taip, kad brrrrrrr, o darbas su medziu yra vienas malonumas. o siaip man patinka ir medzio estetika, tai yra grazu :)) gerbiu zmones, kad ir kokia nuomone jie turetu. svarbu, akd ja turi :))

  • mirka

    geriausia statyti vieno auksto su palepem nes dar du kambarei iseina

  • mirka

    bliat tie asilai ir isto gyvena

  • A

    matau cia visas fan clubas karkasu. iskaitant kad puse pasisakiusiu varo juoda reklama arba save kaip aukstos kvalifikacijos meistrus reklamuoja... nera ko gincytis kad po simto metu murinikas ar monolitas ne kaip atrodys, atgyvena. sutinku. bet jis bent atrodys. netinkamai parinktu medziagu ar meistru statytas karkasas isvis niekaip neatrodys. jo nebebus manau. kazkas pasakojo kad reiks vel sildyt apdaila taisyt murinukui. taip reikes. po kokiu 50 metu jei gerai klinkeriu apmurisi. o ka su karkasu? jo visas sienas teks keist. na o dabar jau jusu eile kandziotis pradet. esme paprasta. karkasas bus tikrai pigiau taupantiems. na jie kaip zinia moka du kartus gyvenime. na o prie namo mokes 4 kartus. statantieji murini islosia. faktas. laukiu reklamuotoju ir meistru nuomones.

  • A

    ei nuo parodyk man ta karkasini kuris 100 metu stovi. na gal koks sukrypes lauzas ir stovi. bet ar tai dar vadinama namu???

  • nuo

    Man tai lauktuvių atvežė. Kažkaip vieną kartą rimi esu matęs, bet dabar nebėr atrodo

  • Kunakas

    Nu be laimo shitas alus tiesiog shudinas!

  • Kunakas

    O kur rasti paragaut to Foster's alaus? Seniau maximose matydavau, ale daba kazhkaip neuzhtinku...

  • PinkCity

    Taip.

  • nu

    o irankiu brangiu nereik pirkt sau statant uzteks ir pigesniu:)statant dauk namu jo reik geru, melyni boshai ir tie pareina:)

  • nu

    kiekvienam savo :)tikrai muriniai ilgiau gal stovi bet paziurekit kas is ju lieka sienos tik:)karkasini patciam viska darant jei rankos ne is uzpakalio auga gali pasistatyt gana pigiai as manau 120 000 sutilpsiu,140kvadratu o jei bijot gaisro draustis reik o muriniai kainuoja brangiai ir is kur tu zinai kad tavo vaikam namo reiks o jei reiks tai pasikarsi miskely kad namas vaikam liktu ar manai jie lauks kol tu gala gausi ir tik po to gyvens:)