Cookie Consent by TermsFeed
Komentarai
  • Andrius

    Vidmantai, kai pasveiksi, o tiokiuosi greitai, nes laikas jau statyti, pasikviesk kada mane apziureti tavu statybu:) labai idomu.

  • Andrius

    Sveikas Vidmantai. cia kuri vakara paskaitinejau tavo "NULI" ir gan idomu suzinoti apie statybos kelyje pasitaikancias problemeles. Siaip as ruosiuosi irgi statyti karkasiuka ir gana nemazai prisiskaites, bet statybose vadovausiuos savo nuovaka ir supratimu, nes internete yra daugybe straipsniu pusiau reklaminio pobudzio: "negi firma sakys kad irenginekite greztinius pamatus, jei jie jau 10 metu irengineja linijinius:)". Taigi noriupateikti pora asmeniniu pastebejimu apie tavo stoga. siltinti perdanga, o ne stoga yra pigiau ir paprasciau, kai ta jau paplanaves projektuojant ir nereikia nieko perdarineti, todel tavo varijantu palikciau ir siltinciau stoga: 1. tavo stogo "pyragas" dabar yra paruostas butent stogo siltinimui; 2. lubu siltinimui reikes daryti papildoma karkasa, nes pakabinamu lubu karkasas vatos neatlaikys; beto reikes ir uzlipti. 3. reikes papildomai izoliuoti siltinimo sluoksni nuo dregmes difuzine plevele; 4. ant perdangos padejau ir pamirsai, bet kai prasides tie kampai ir israitymai ir vatos pjaustymai:)) geriau kabink ant lubu ir viskas, o ten prisaudyti spagata pistoletu nieko sunkaus - kuri vakara zmona pades:) Paskutiniu tavo pasirinktu varijantu tu sutaupai tik vatos kieki sienoje nuo fasadines puses kiek ji iskils virs lubu:) turbut apie 3 m3:)

  • dimitrijus

    as myliu grupe mango

  • urokas

    xi xi ;]

  • ali

    gal žinote kur internete yra karkasinių namukų projektų, nebūtinai lietuviskų.

  • nuo

    pas mane su lygiom lubom jos bus 3,5 m aukščio :) Manau pakankamai :) O man patinka lygios lubos :)

  • Romas

    Geras daiktas ta PALAZZETTI krosnelė centriniam šildymui -pats mačiau Norvegijoje.Kartą per parą įpila norvegas maišiuką granulių ir smagiai juokiasi.Sako labai patogu granules maišais sandeliuoti.Namukas apie 180 kv.metrų.Šildymas Jam kainuoja iki 150-200 Eurų per mėnesį.O ir karštą vandenį buičiai gauna.

  • w

    o jei kas klaustu mano neprofesionalo nuomones tai ash darychiau tep shiltinchiau stoga visa lygiai (nes mazhiausiai visokiu persidengimu gaunasi ir lygiai shiltinnant tiketina kad paskui nesusidarys jokie tilteliai shalchio) o tam didziajam kambary is vis nedechiau lubu nes tada liktu daugiau erdves juolab kad ten pas tave dideli langai ir fainai kai lubos nueina i virsu bet che tik IMHO

  • Draugishkas

    "KLIENTAS VISUOMET TEISUS" - pakartojam - KLIENTAS VISUOMET TEISUS. Kol jie yra kvaili, tu ir uzdirbi gerus pinigus uz konsultacijas. bus blogiau, kai jie taps gudri ir viska super gerai ismanys :) tada daugiau gaisi laiko aiskindamas, kad jie neteisus ;)

  • keune

    gera foto!

  • TJB

    Na, kai rasomi asmeniniai laiskai, ypac su bajeriais- tai man svarbu nera "subject", bet kai klientai privaro per diena po N laisku be pavadinimu, tada jau grybauskas..

  • Arvydas

    Blogiausia, kai į subject nieko neįrašo ir prsiniuninėja po 10 laiškų per dieną. Po to kai jau atsakinėji darosi taip sunku susekti kas kur, kad pradedi pats prirašinėti subject laukus kai atsakinėji laiškus.

  • Ro

    prie parduotuviu vietos neigaliesiems taip pat uzimtos nemokanciu matyti zenklu

  • Ro

    kad body tuscia paliktu ar subject priraso laiska dar nemaciau, i subject paraso 2-3 zodius is kuriu supranti laisko esme ir prikabuka (foto ar bajeri) ir viskas. nebent tau reikia, kad parasytu "paziurek prikabuka". jei klientas paraso be subject tai irgi nematau problemu, gal jis galvoja, kad nesi nervuota (-as), laiskas dideles komercines esmes neturi ir, kad tu sugebesi perskaityti (ir atsakyti) i jo laiska :)

  • urokas

    šiaip tai mano geriausias... :D sveikinu