vokiškas
Alus
Visiškai „pilkas“ alus. Man nepasirodė kad jis kažkuo išsiskirtų. Ačiū mamai
Labai kartus ir tuo pačiu sodraus skonio alus. Ačiū mamai
Labai lengvas 4% stiprumo alus. Gerai atsigaivinti karštą dieną. Mėgautis juo nepavyks :)
Tamsusis alus 2 litrų stikliniuose, skaidriuose buteliuose. Skonis geresnis nei šviesaus, bet šis jau 6% stiprumo.
Iš tiesų tai ant šio alaus nerašo jis šviesusis ar tamsusis. Tiesiog Geltona etiketė. Gyvas. Įspūdingiausia, kad jis parduodamas 2 litrų stikliniuose buteliuose. Klausimas tik kodėl skaidriuose, o ne ruduose. Skonis vidutiniškas.
Nefiltruotas gyvas alus.
Parduodamas tik 0,2 l taroje. Užtat stiprumas 14%. Saldus, labiau vyną primenantis alus.
Stiprus (6,3%) gyvas alus. Neprisotintas dirbtinai angliarūgšte. Atidarius, 1/3 alaus išbėgo lauk. O skonis įdomus.
Gyvas natūraliai angliarūgšte prisotintas alus. Skanus, stipriai kartus. Jau dėl to verta kartais jo paragauti. Atidarius, pusę butelio išputojo lauk.
Šiek tiek kartumo jaučiasi. Maloniai buvau nustebintas, kad alaus skonis nepanašus į kitus žaliuose buteliuose parduodamo Gubernijos alaus skonį.
Kažkoks alus. Kažkoks :)
Naujas alus. Pirmas buvo Kaštonų ir, kaip suprantu, reikia laukti dar vieno.
Nelabai seniai Tauras išleido alų Su medumi. Jo didžiausias minusas - stiprumas (8,2). Kodėl prisiminiau šitą alų? Ne tik dėl medaus. Štai sudėtis:
Vanduo, miežių salyklas, miežiai, gliukozės sirupas, cukrus, natūralus medus (1%), natūralios kvapiosios medžiagos, apyniai.
Spėkite ar tai Kalnapilio ar Tauro alaus sudėtis? Atspėjote.
Kalnapinis pasimokė iš kritikos Taurui dėl laipsnių ir padarė 5 stiprumo? Iš tiesų, idėja gera, bet skonis nepavyko. Jaučiasi, kad Tauro alaus skonis daug labiau subalansuotas nei Kalnapilio. Nepakanka į alų įdėti medaus.
Ir kodėl pavadinimas ne Medaus? Kaštonų, Medaus, ...? Kas laukia? Gilių spalvos alus? :)
Šis alus daug prastesnis už Kaštonų. Šis alus šiaip nelabai pavykęs Kalnapilio eksperimentas.