Baras. Alaus pirkliai

2017-01-16 08:31   kategorijoje:   Alus

Interjeras toks švarus ir tvarkingas, kad žmonės nepagalvoja apie barą. „Aš galvojau, kad tai kavinė“ - kalba jie. Blogai? Tikrai, ne. Kaip tik tai vieta, kur gali kiek kitaip pamatyti viską. Labai mažas - vos trys staliukai, labai šviesus ir greičiau primena tvarkingus namus.

Skaityti daugiau »

Baras. Monstro

2017-01-16 08:31   kategorijoje:   Alus

Du kranai pilstomo alaus, plius kelios rūšys butelinio. Visas baro išskirtinumas tame, kad barmenai labai sunkiai susikalba lietuviškai. Dar vienas - jie putas iš bokalo kabina šaukštu. NEDARYKITE TAIP! Kur tas šaukštas buvo, kiek laiko jis mirkomas aluje?

Skaityti daugiau »

Baras. 7 Fridays

2017-01-05 16:23   kategorijoje:   Alus

TGIF, 7F yra noras pasidžiaugti vakaru po darbo dienos žinant, kad visas savaitgalis prieš akis. Buvo „Šauni vietelė“, tapo „7 Fridays“.

Skaityti daugiau »

Švyturio metų projektas - Compass Imperial Stout

2016-12-22 20:02   kategorijoje:   Alus » Lietuviškas

Visada yra lengva vertinti, kai kažkas išvardina skonius, kvapus ar kitas savybes. Tada dauguma juos pradeda jausti, o kai kurie pradeda aiškinti, kad to nėra. Ir labai dažnai galima suklysti. Tačiau jei kažkas pasiūlytų apibūdinti alų ir neduotų jokių užuominų, dauguma apibūdinimų apsiriboja iki 5 žodžių. Bet viskas pasidaro kur kas paprasčiau kai reikia pasakyti patinka ar ne.

Skaityti daugiau »

Švyturys. Gluh Marzen. Baltijos sezoninis

2016-12-22 19:44   kategorijoje:   Alus » Lietuviškas

Šį alų ragavau ir pernai, bet šiemet jis šiek tiek geresnis. Na, kokiu pustoniu. Visų pirma, buvo įdėtas apgalvotas kiekis cinamono, kadangi pernykštė situacija buvo išties nekokia.

Skaityti daugiau »
1 2 3 ··· 14 ··· 28 ··· 42 ··· 56 ··· 70 ··· 84 ··· 98 ··· 112 ··· 123 »