Cookie Consent by TermsFeed

Login 2010

Kažkada buvo Blogerių konfetencija, po to Blogin, o dabar Login. Tiesa, jau pernai buvo Login. Gal ir gerai, kad neužsidaroma į per daug siaurą sritį. Tikrai blogai tas, kad čia yra konferencija, o ne blogerių pabendravimo vieta. Bent pernai to labai trūko visiems blogeriams. Šiemet pažiūrėsim.

Dar galvoju, kad kitais metais už bilietus reiks blogo domeną padovanoti organizatoriams. Pradžioje tiesiog duodavo blogeriams, po to populiariems, po to už tai, kad bannerį įsidedi, o šiemet už tai, kad įsidedi bannerį ir dar parašai apie Login. O jūs galvojot čia visi blogai šiaip sugalvojo rašyti?  :)

Ar 50 Lt daug? Spęsti jums. Man atrodo pernai truko nuo 10 iki 16 ar 17 valandos. Plius visiems po kokteilį, nemokamą įėjimą į klubą ir vienam žmogui Vichy vandens parke už litą. Man atrodo tai nėra daug už gerą laiką.

Jei dalyvausite - susimatysime, nes aš ten būsiu. Jei ne - nebent pakeliui į ten ar iš ten. O kadangi jau perskaitėte ką parašiau, galite pasisakyti tie, kurie planuoja dalyvauti. Žinosiu ko ieškoti  :)

Kovo 18, Siemens arena.

Palikite komentarą



Komentarai
  • lolz.lt (Paulius)

    Ketinu būt.

  • nuo

    Aš joje susitinku daug pažįstamų, kurių šiaip nematau. Plius žinių iš kai kurių pranešėjų.

  • MK

    Aš atitrūkęs nuo šitų reikalų - visai kita sritis. Todėl paklausiu, koks tikslas šios konferencijos ir kokią ji duoda naudą ?

  • Auris

    Is kur man zinoti sita linka? Is kur potencialiems remejams zinoti? (siuntinejote firmoms pranesimus?) Idealus scenarijus mano zvilgsniu: -Laba diena. Mes skambiname is Login. Tai yra [pirmas] dalykas, [antras] dalykas, [trecias] dalykas. Mes siekiame uzvaldyti zmoniu pasamone ir susikrauti milijonus ;) . Noretume Jus pakviesti buti musu remejais. Budami musu remejais gausite tokios ir anokios naudos. Gal galetume susitikti ir aptarti issamesne informacija... bla bla bla... Ka as noriu pasakyti, o gi tai, kad turi parodyti, kodel jus turi remti tam kam skambini. Itikinti. Bet kita vertus girdejau tik viena pokalbi. Login vyks, remeju turbut gavo, tai gal ir ne taip blogai. Na ir aisku zinau kaip sunku ju ieskoti buna...

  • to Auris

    siaip visa skiltis su prezentacija yra skirta remejams http://www.login.lt/remejams/ .

  • Šilas

    56 litai, dar tiketos mokesčiai.

  • Auris

    Nedalyvausiu, nes matau tik "Brand'a". O ka atejes gausiu is sio brand'o, nezinau ir tingiu ieskotis info. Beto, kadangi nebloginu, neisidesiu reklamos ir neparasysiu, tai teks uz iejima moketi. Beto, sededamas EF pries egza, girdejau kaip studente ieskojo remeju... Ne marketinga esu baiges, bet manau galima ir labiau pasistengti. Citata, ka girdejau: "Laba diena, ar esate girdeje apie login konferencija? Tai va ieskome remeju. Susitinkame pasakysime kuo mums galite padeti. Tinka jums ketvirtadienis?" WTF? Visada maniau, kad norint pritraukti remeju, reikia is pradziu pasakyti kokia jiems nauda bus... Kita vertus gal rimtai ner tikslo ilgai telefonu kalbeti, bet tai vistiek reik ikalbeti susitikti. O jei butu atsisakes susitikti, tai tada pradetu pasakoti, kaip gerai buti remeju? T.y. viskas per antra gala...

  • Lankytojas

    As nedalyvausiu.

  • Ernestas

    Na aš gaila nebebloginu, nors buvo daug įdomių temų kuriom galėjau parašyti. Kad ir studijos VK kaip ir programuotojo.

  • Tomas

    reklamos reikia, norint surinkt 1.4 :) o čia iš rašto-į-akis - gera reklama. būsiu :]

  • Mantas

    Dykai duoda bilietą, tai visai normalu, kad nori ir šiokios tokios reklamos :) Nemanau, kad kitais metais ko nors daugiau užsiprašys :)