Cookie Consent by TermsFeed

Login 2009

Ir aš ten buvau...

Jei trumpai, tai renginys suorganizuotas gerai, niekas nevėlavo. Buvo vienu momentu, kad į vieną salę neįleido žmonių, nes „jų buvo per daug“. Dėl pranešėjų, tai matyt sunku nuspėti viską, bet kodėl kai kuriuos leido į didžiąją sceną - nežinau.

Dabar apie pranešėjus, kuriuos mačiau ir girdėjau:

  1. Steve Chazin, „Apple“ socialinių tinklų paslaptys. Pats pranešimas paskaitytas gerai. Tema apie Apple, bet ne visai tai, apie ką galvojau. Bendrai visai neblogai
  2. Dmitry Sholomko, „Skaitmeninio marketingo tendencijos ir Google“. Nelabai supratau ką jis norėjo papasakoti naudingo. Plius jo anglų kalbą suprasti sunkoka. Sėsk du.
  3. Login interneto apdovanojimai. Nežinau kaip ir ka, bet tikiuosi kitais metais kažką keis. Nominacija „Lietuvos interneto fiasko“ išrinkta delfinas.lt, kuris fiasko buvo ne per praėjusius metus, o seniau. Aišku, pavadinime nėra žodžio „metų“, bet tada kitamet jos nebegalės likti. Ir pati didžiausia nesąmonė „Interneto metų žmogus“ yra A. Račas. Ką jis turi bendro su internetu, išskyrus blogą? Nieko. Tai kaip jis galėjo būti nominuotas šioje kategorijoje? Čia kaip kažkada roko metų grupe išrinko „Studiją“.
  4. Džiugas Paršonis, „Tinklaraščių ateitis: 1001 socialinis tinklas“. Viena įdomiausių temų ir pasiruošė gerai. Gal tik pristatymas galėjo būti išraiškingesnis, nes Džiugas visą laiką kampe prastovėjo.
  5. Arturs Mednis, „Twitter gudrybės“. Alio... ką čia veikė šis spameris? Jis aiškino kaip užspaminti twiterį bet kokiu šūdinu turiniu. Tada supranti, kaip blogai gali būti twiteris.
  6. Lina Pliūraitė ir Giedrė Stabingytė, „Kaip tapti (video) guru?“. Iš tiesų dar operatorių buvo pasiėmusios mergaitės. Kalbėjo apie orą. Galima taip, galima taip. Darykite taip, darykite kitaip. Konkretumo ponai ir ponios. O šiaip skystai man pasirodė.
  7. Ramūnas Šablinskas, „(R)evoliucija e.paslaugų rinkoje: ateitis yra šiandien“. Reikia atiduoti duoklę pagrindiniam rėmėjui ir leisti kažką pakalbėti. El. parašas. Labai piktas pranešėjo veidas tikrai nedžiugino klausytojų  :)  Parodė kaip pasirašoma telefonu. Kas to nežino - gal ir naudinga.
  8. Šarūnas Girdėnas ir Justinas Beinorius, „98%“. Ačiū už reklamą  :))
  9. Artūras Olšauskas, „Tavo asmeninis prekės ženklas“. Aiškino kaip susidaryti savo asmeninį prekės ženklą, po to perėjo prie įmonių. Gale pasakė: „kiekvienas jauturime savo prekės ženklą“. Tai apie ką ten kalbėjote?
  10. Arnas Grigaliūnas ir Eglė Kacevičiūtė., „Žinau ką veiksi kitą kartą prisijungęs“. Dansu dansu blogo autoriai. Labai liūdnai kalbėjo, vaizdinės medžiagos nulis. Nepasiruošė? Beje, mergina iš kitoks.com buvo, tai noriu pasakyti, kad sprendimas pasiimti .com domeną buvo labai blogas sprendimas. Aš kartas nuo karto vis gaunu jų klientų laiškus į kitoks.lt paštą. Juos trinu, bet galėčiau ir viešinti  :))
  11. Zbignev Gecis, „Kaip sukurti bloga interneto svetainę“. Man sunku vertinti, nes papasakojo apie svetainių kūrimo projekto vadovo darbą. Visa tai praėjau pats  :)
  12. Darius Bagdžiūnas, „Skaitytojas, Blogeris, Pardavėjas - visi laimingi“. Teisingas pranešėjas. Jis visada kažką įdomaus papasakoja, o ir pristatymas būna nenuobodus. Duočiau 1 vietą
  13. Vladas Sapranavičius, „Tinklaraščiai ir žiniasklaida: jų santykis dabar ir ateityje“. Savimyla. Taip spinduliuoja meile sau, kad... O pristatymas apie tai, kad atsirado diena.lt portaluose blogai (oho kokia naujiena) ir du mygtukai (pasiūlyk naujieną, iškelk į pirmą puslapį). Žiauru kai žmonės dėl tokių dalykų jaučiasi pirmaujančiais  :)
  14. Leonidas Donskis, „Kas laukia privatumo ir viešumo sferų globalizacijos eroje?“. Žiauriai per aplinkui atėjęs priėjo iki esmės. Labai teisingas ir geras pranešimas. Stipri renginio pabaiga.
Man įdomiausia ir naudingiausia susitikti su senais pažįstamais arba seniai nematytais žmonėmis.
Palikite komentarą



Komentarai
  • pkmk

    blin, man gėda, pasigėriau ir po pietų viską pramiegojau ;[

  • Arnas

    Vidmantai, mes su Egle pariruošėm. Ačiū už kritiką, būtinai pasitaisysime, bet aš mielai išgirsčiau TURINIO apžvalgą ir nuomonę. Panašu, jog pats pavėlavai ir neišgirdai ką kalbėjome.

  • scorps

    smagu buvo pakelt bokala ir apverst viena kita stalo futbolininka, indeed. iki kitu kartu :)

  • MZ

    Na, cia jokiu sprendimu nereikia. Uztektu ir subjektyvios jo nuomones. O pamastymams visada daug erdves :)

  • nuo

    Ko gero jis visada tik klausimus iškelia, o ne nurodo galutinį sprendimą. Gal ir gerai, nes tokiu atveju palieka visiems pamąstymams erdvės.

  • MZ

    Puiki apžvalga :) Beje, o prie ko priėjo L. Donskis? Gerai ar blogai, kad susimaišė viešumas ir privatumas? Kieno galioje realiai yra ta informacija apie kiekvieną iš mūsų? Kokiais tikslais naudojama ta galia? Beje, dar buvo S. Bartkaus pranešimas apie tai, kad blogeriams mirtis :)