Cookie Consent by TermsFeed
Komentarai
  • Slave

    Dvelkia ramuma :-)

  • Sklypo kaina dar karta

    Vilnietis as esu.Beje tenka daznai lankytis Salininkuose nes uosviai ten soda turi. Ir pries pora metu salia ju pardavinejo kaimynai 6a. sklypa su sandeliuku uz 4000lt. Bet nepirkom,nes turiu buta ir zemes 1,5ha 8 km i siaure nuo Vilniaus(neparduodu). Ir ten kiek domejausi z.u. paskirties zeme kainuoja 3000-3500lt uz ara. O cia dar toliau nuo miesto sklypas ir dar prie oro uosto ir 17 t.lt uz ara? Kazkaip perdaug.

  • nuo

    murmt: tai visada lauksim :P Ir šiaip seniai matėmės jau :)

  • nuo

    Ežiukas: kol aš mokiausi buvo vienaip, po to mokėsi mano draugai jaunesni, jau viskas keitėsi, bet dabar... Iš tiesų dabar yra baisu mokykloje. Pats kai dirbau (prieš kokius 5 metus) situacija tikrai buvo nekokia. Dabar gi esu tikras, kad ji dar pablogėjusi. Dėl pagarbos... Tikrai būdavo mokinių, kuriems viskas px. Na tokius reikia matyti. Anksčiau bijodavo tėvų, o dabar ir tėvai jiems px. O kai taip yra, tai jokia pagarba jiems nepadės. Jie nesupranta kas tai yra. Pats mesdavau juos iš klasės lauk, bet rizikuodavau. Kai kuriems padėdavo, kai kurie to tik ir laukdavo.

  • w

    hmm ash turiu truputuka kita nuomome kadangi tais laikais kai as ejau i mokykla mobiliaku dar nebuvo ir vaikai elgesi truputi geriau, taciau tikrai budavo mokytoju kurie visishkai nepavarydavo ir mus biesindavo, tai mes irgi juos nervindavom ir prikolindavom is ju.. taciau buvo tokiu i kuriu pamokas eidavom su dziaugsmu nes budavo jos idomios ir normalus mokitojas su kuriuo normaliai bendraudavom, manau beda ne tame kad drausti ir grieshtinti .. reiktu kelti algas tada ir atleisti pirdzhius pencininkus tada susirinktu motivuotas mokytoju kolektyvas ir bedu neliktu

  • Anonimas

    Jeigu zmogus yra zioplys tai uz viro ar ne uz vairo gali viskuo buti,

  • panele architekte moussy

    maza ta lietuvele... zioplineji po interneta ir vis ka nors atrandi net neieskodamas :)

  • Ežiukas

    nesutinku. pirma, tai mokytojas turi užsitarnauti pagarbą. tada jį ir mokiniai gerbs. taip, visada atsiras vaikigalių, kurie tetos/dėdės vien dėl didesnio amžiaus negerbs, kaip norėtųsi. tačiau tokiems žmonėms autoritetai kartais dar stipresni būna - tik ne žiniomis apie matematiką jie užtarnaujami. dėl pasiuntimo - reikia taikyti bausmę tokią, kokios jis bijo. gal tai tėvai? gal pokalbis su direktore (bent mūsiškė suvystydavo net didžiausius kietuolius iki ašarų)? blogiausiu atveju - net ir metimas iš mokyklos. bet sakau, čia universalios formulės nėra. o išvarybas iš klasės - visiškas silpnumo pavyzdys. "Tikrai kartais visai nereikai jėgos, kad išnirtų ar skiltų rankos kaulas." - be komentarų :) taip taip...draudimai - tik draudimai! kai patiems mokiniams daugiau bus atsakomybės suteikta, kai jie galės save realizuoti, kai bus orientuotasi į skatinimą, o ne bausmę, tada ir problemų nebus dėl tokių menkniekių, kaip nežiūrėjimą į lentą.

  • murmt

    Na, foto - atskira tema, aš jomis irgi sužavėta nebuvau.. :) Bet jei jiems gerai, tai ką jau. nuo> alų kur nors pristatysiu, kai tik jis atvažiuos, per ~2 savaites :)

  • churchill.lt

    o tai kas mokes apsaugos firmoms uz prieziura po pamoku? O iki 16 metu isvaryti is mokyklos negalima

  • Vax

    Bliam kartais as is tikro dziaugiuosi kad mano mokykliniai metai jau senokai baigesi ir nebegrys (((:

  • Minde47

    Chukas pakliuvo po traukiniu, keleiviu nepavyko isgelbet, o traukiny turejo atpirkt

  • Minde47

    Dievas sukure zeme per 6 dienas, nuo tada kure Chuka, iki jo gimimo

  • nuo

    Negalima mokinių išmesti iš mokyklos, nes iki 16 (atrodo) metų mokslas yra privalomas.

  • vap

    Visiškai pritariu, kad reik griežtinti tvarką mokykloje. Galima pvz. būtų palikinėt po pamokų mokinius. Suprantu, kad juokingai gali skambėti, bet jei mokiniam papildomai reikės pasėdėti klasėje (nesinaudojant telefonais, grotuvais ir pan.) visiškoje tyloje po porą valandų kasdien gal kitaip pradės elgtis (beje prižiūrėt turėtų ne mokytojai, o pvz. apsaugos firmos darbuotojai (yra dabar jau mokyklose yra)). Jei nepasirodai po pamokų įspėjimas. Trys įspėjimai ir lauk iš mokyklos. Žinoma čia turi direktoriai pradėt galvot ne tik apie save, nes dabar nemetami mokiniai iš mokyklos dėl to, kad negaus mokykla pinigų.