Cookie Consent by TermsFeed

Blogas

šeštadienis

17:21 hmm... visą dieną šūdina... įtariu kad apgavo. gal apsirinku, bet... greičiausiai apgavo... išdavė... toks gyvenimas. šūdinas... pasimirš kažkada. dabar šūdai. kartais kai nežinai, labai norisi kažkaip išsiaiškinti kaip iš tiesų. dabar gi man visiškai nusispjauti. nieko nenoriu žinoti. tik dingti. ištirpti. toks gyvenimas. žinau - praeis :)

penktadienis

10:38 žalgiris vėl pralaimėjo... na nelabai gali pykti, nes stengėsi vyrai. tanoka, kai sabonio nėra, tai kitai visai žaidžia. nors vistiek svolačius yra ir kai susinervina pradeda nebesportiškai elgtis.

vakar vakare rašyką toliau dariau. todėl nieko kito kaip ir nenuveikiau  :)

ryte išsiunčiau cv. labai norėčiau to darbo. truputėli baisu būtų pradžioj, bet manau susitvarkyčiau ir būtų labai gerai. mažai tokių vietų, kur norėčiau labai. čia viena jų...

ketvirtadienis

11:04 manau, kad turėtų laimėti. tiksliau tikiuosi. nors girdėjau, kad sabonis sirguliuoja ir šalengai kažkas... šiandien pamatysime...

vakar visą vakarą prie rašyko prasėdėjau. tiksliau iki mano serialo apie numirelius. ir visgi man šlykštu kai matau, kaip du vyrai bučiuojasi...

mano mašiniuko duslintuvas kainuos apie 200 Lt. brangu... bet mano mašiniukas po to vėl bus geras  :))

15:21 mano mašiniuką sutvarkė. gal pasirodė, bet dūmai į saloną eina  :)))

iš mūsų darbe išeina dar vienas darbuotojas. mūsų dar mažiau  :)

gal dar neminėjau, bet paulius (mano bendradarbis) žais mūsų komandoje. tikiuosi jis galės užimti "teisingo" įžaidėjo vietą. turime įžaidėjų daug, bet nė vieno gero.

trečiadienis

13:37 "ir jeigu karas, tegu, nes be karo nebus trimitų, skelbiančių pergalę mūs..." vakar buvo panašus žaidimas kaip ir per pirmas pralaimėtas rungtynes. visiškas beviltiškumas. šiandien jau gandai sklando, kad kazlauskas ruošiasi atsistatydinti. jei taip - juo visiškai nusivilsiu... jau gana to, kad paskubėjo atsistatydinti iš lietuvos rinktinės... gal tiesiog geriau būtų pasikalbėti su kitais treneriais, kuriems geriau sekasi sujungti komandą?

nuvariau mašiniuką paremontuoti, nes kriokia labai... sakė daug kainuos  :/

pagaliau po ilgų ir kankinamų tempimų lietuvos draudimas pasileido savo naują saitą... www.ldr.lt

14:23 tikrai atsistatydino kazlauskas. gaidys. http://www.delfi.lt/news/sport/eurobasket2003/article.php?id=3528814

antradienis

10:17 vakar vėl pralošėm krepšinį. nelabai tikėjausi laimėti. pasirodo varžovai nėra stiprūs. tiesiog nemažai jiems teisėjas padėjo. gavau techninę pražangą už tai, kad pasakiau jog teisėjas nusipirktų akinius. po to, kai davė - pasakiau ir daugiau visko, kad tikrai negaila būtų 20 lt sumokėti. techninė = 20 lt. statistika.

pirmadienis

11:09 seniai nieko nerašiau. net neturiu pasiteisinimo jokio  :)  šiandien pirmadienis. jei bus laiko (manau bus), tai parašysiu ką manau apie tv serialus. :)  ai dar gal kelis bajerius įrašysiu iš tv laidos "šeštadienio šou".  :)  vieną darbelį turiu nuveikti.

11:45 na va. atrodo baigiau ir viską paruošiau vienai akcijai. dabar galiu parašyti kokius serialus žiūriu ir kodėl  :)

pirmadienis: eli makbyl. seniai seniai, kai tik buvo pati pradžia - viskas buvo gerai. vėliau (kaip dažnai nutinka) serialas suprastėjo. nusigrybavo iki fantastinio su realybės priedu. nebežiūrėjau. dabar vėl pradėjau žiūrėti. atsirado ale eli vaikas. bon jovi vaidina santechniką. eli tapo partnere. kažkaip atsirado veiksmo. o kadangi tai pakankamai nuotaikingas serialas - tai aš jį žiūriu.

antradienis: gelbėtojų komanda. gaisrininkai, policininkai ir medikai kartu. gal todėl, kad viskas kartu ir žiūriu? nors man patinka policiniai serialai.

trečiadienis: šešios pėdos po žeme. serialas apie lavonus. super. pagrindinė tema įdomi plius visiems negerai su galva. visi nuplaukę. labai geras serialas.

viskas. niekada specialiai nelaukiu šių serialų, tačiau juos rodo pakankamai vėlai, kad būčiau namie. dažniausiai pamatau juos  :)

ryt rytas žaidžia. manau turi laimėti pries kažkokius anglus. 18:25.

nuo penktadienio pas mane gyvena virgis. jo butą remontuoja. šeštadieni prieš pirmą (jau sekmadienį) atvažiavo ir vestukas iš kauno. iki pusės penkių žiūrėjom amerikietišką futbolą. man patiko. geras žaidimas. vakar buvo treniruotė man. šiandien varžybos. žiūrėsim kaip bus. vienas mūsų žaidėjas išėjo. sakė nepatinka su mumis žaisti. aš jį suprantu... dar du žaidėjai mus paliks vasario pabaigoj. išvažiuoja į ameriką... toks gyvenimas pirmadienį.

antradienis

10:40 prirašiau laiškų šiandien.  :)

pamačiau, kad alma littera atsinaujino savo svetainę: www.almalittera.lt. tiesa sakant, tai baisu. Neįsivaizduoju kaip tokį dizainą galima padaryti. pirma klasė. dar baisiau www.sviesa.lt. taip pat jų svetainė. gal geriausia iš šios trilogijos www.knyguklubas.lt... tačiau dizainas "teisingumu" neblizga. gaila, kai tokia didelė leidykla ir tokias negražias svetaines turi... net nežinau kodėl, bet jaučiuosi lyg būtų apgavę ne juos, o mane. nuliūdau net... :/

vakar rašyką dar paprograminau. kažkada ir pabaigsiu jei taip ir toliau...

17:48 visą dieną galvojau gerą formulę šunų maisto žaidimui. ir ką gi manote? kątik sugalvojau. ir visai gerai skaičiuoja ir gerai prizus paskirsto. esu savimi patenkintas  :)  važiuoju namo. šiandien ateis svečių. jie neseniai grįžo iš egipto. gal ką gero papasakos...

Tekstai: Muzika ar grožis?

Lietuvos muzikinė rinka per maža. Per mažai čia grupių, grojančių kiek kitokią muziką. Gerai Rusijai, kur visišką šlamštą grojanti grupė gauna pinigų, kurių pragyvenimui užtenka. Lietuvoje kiek kitaip. Yra ribotas kiekis kėdžių, ant kurių nori susėsti kuo daugiau grupių. Jos stumdosi, nors dažnai to nenori pripažinti. Užsiimti gerą kėdę - tai gauti daugiau pinigų.

Štai ir bando kiekvienas savaip verstis. Vieni vis groja savo muziką visiškai nekreipdami dėmesio į aplink besikeičiančią audotoriją, kiti neriasi iš kailio. Bene pats pigiausias būdas - nusirengti. Pries kelis metus tai buvo naujovė, o dabar... dabar niekas nebesibaisi tokiais dalykais, tačiau tikiu, kad pardavimai pakyla. Kažkada, nebežinodama kaip susidrąžinti populiarumą, net ir Džordana Butkutė arvirai demonstravo savo nuogą krūtinę. Jai padėjo realybės šou "Akvariumas". Mūsų moterų kreišinio rinktinė ir ta fotografavosi visa nuoga, kiek pridengdama pačias intymiausias vietas. Pavėluotai į traukinį įšoko Mango merginos. Nusifotografavo nuogos albumo viršeliui. Dirbtinai (turbūt su prodiuserių pagalba) į spaudą patekę straipsniai apie tai, kažkiek pakėlė albumo reitingus. Vis dar iš inercijos populiarios grupės dainos tempia paskui save pinigų maišą. Bet jaučia grupė, kad kažkas ne taip. Šio savaitgalio žurnale - pusnuogės Mango merginos apsirengusios sportiškai. Vėl bandoma pigiai užsidirbti populiarumą. Ar tame slypi grupės variklis? Kažkada su "laisvo elgesio" merginomis nusifotografavę Bavarijos "berniukai" vienoj laidoj prasitarė, jog to daugiau nebebus. Per daug skaudu artimiesiems buvo. Juk jie net nebuvo nuogi.

Gaila, kad daugelis supranta tik seksualių merginų ar vaikinų muziką. Jei tą patį grotų paprastas Lietuvos kaimo vyras - niekas jo nesiklausytų. Tai ką perkame ir klausomės: muziką ar grožį?

pirmadienis

09:41 nenoriu šiandien dirbti. noriu būti namie. sėdžiu ir miegu...

apžvelgsiu savo savaitgalį. trečiadienį naujuosius sutikome antakalnyje. na kaip antakalnyje... 4 km nuo šilo parduotuvės. sakė ten vis dar antakalnis. labai gražus namas. norėčiau tokio. žinoma, šiek tiek kitokio, bet šiaip labai geras namas. sėdėjom valgomajame, kur vienam gale langas per visą sieną, o už jo miškas. snigo. sėdi šiltai, o atrodo, kad lauke. super. viskas vyko labai kultūringai. buvo ir kalėdų senis. niekas neprisigėrė. manau gerai. :)  bevažiuojant inga laikė tortą. likus iki vietos apie 200 m. jis išslydo ir mano mašiniuke ant žemės... tortas jogurtinis, tai savo formą tikrai prarado. surinkom, davem tai formą šuniui pavalgyti, išvalėm mašiną, kas liko nuo šuns nešėm namo išmesti. pamatę tortą visi puolė valgyti ir girti koks skanus. šuniui irgi skanus buvo. tai nupjovė tą kraštą, kur šuo valgė ir visiems skanu buvo  :)  labiausiai dėl torto nervinosi inga. suprasčiau, jei ji tyčia būtų išmetusi. tada galėtų nervintis. o čia netyčia. nieko baisaus  :)

pirmadienį nubudus (ten likom nakvoti) truputį padirbom (nuvalėm kiemą) alaus pagėrėm. nuvažiavom pas šarmanavičių ir... grįžau sausio 3  :)

kitą dieną buvau turguje, pasgerdos tėvus, pas mano, pas draugą svečiuose, po to pas virgį dar užsukome. nemažai aplankėm  :)

sekmadienį visą dieną rašyką programinau, o vakare rungtynės buvo. pralošėm prieš komandą, kuri neturėjo nė vienos pergalės. žaidėm kaip gaidžiai. baisu. labai esu piktas iki šiol. galėčiau - pora žaidėjų ant suoliuko praleistų kelias rungtynes. gal mąstyti pradėtų... statistika.

ryte atėjus dar ir rašykas neveikia... visiški šūdai.

15:38 kartais parašyti apie kąžką labai knieti. patingiu dažniausiai.  :)  tai dabar vieną rašliavą čia įdėjau. prie tekstų.

trečiadienis

09:22 šiandien sutrumpino dabo dieną. dirbame iki 14:00. vakar pasėdėjom su bendradarbiais, pavalgėm, persimetėm porą žodžių ir išsilakstėm. kas man labiausiai nepatinka, kad yra žmonių, kurie negali kalbėti apie nieką, išskyrus darbą. hrrr... kaip to nemėgstu...  :)

o šiandien pasitiksime naujus. kažkas girtas, kažkas miegodamas, kažkas pri tv, kažkas mieste. svarbiausia nepasiklysti ir rasti savo kelią kaip juos sutikti.

antradienis

13:02 kaip ir darbo savaitės vidurys šiandien?  :)  papietavau. nusipirkau litrą abuolių - melionų gėrimo. dabar negera, nes jis niekaip nenori sutilpti į mano apvalų pilvą. :)

vakar paskutinį kartą šiais metais žaidžiau krepšinį. vėliau su vyrais alaus. tokia pirmadienio pabaiga  :)

šiandien nuo ankstyvo ryto buvau policijoje. davė minimalią baudą - 100 Lt. ech...  :)

vakare darbe pasisėdėjimas. jaučiu sukirsime kelias picas, kažkas prie kompo pasėdės... ilgai nežadu būti, nes reikia rašyką paprograminti arkažkatai  :)

ryt dirbame iki 2. penktadienį turbūt teks ateiti į darbą. pasiimsiu alaus ir ateisiu. gal  :)))

13:06 šiandien mano brolio gimtadienis.

pirmadienis

11:49 atėjo tarpušventis. ilgos trys darbo dienos. viena kiek trumpesnė. nesinori net pradėti darbų. užbaigti irgi.

hmm... ilgai nerašiau... ką gi aš nuveikiau per tą laiką?  :)  trečiadienį vakare kūčių vakarienę apsirijau pas mamą. iki pusės pirmos. kadangi pusė pirmos jau kalėdos, tai ta proga pyrago privalgiau. :)  mano mama gamina laaabai skanų medaus pyragą. sakė, kad jos prosenelė gamino jį. va taip va. jis būna tik per vėlykas ir kalėdas  :)  šeštadienį pusryčių vėl pas mamą. pietų - pas gerdos mamą. iki vakaro. vakare... hmmm vakare nieko atrodo nenuveikiau... važiavau į darbą įsirašyti cd. mane pavežė ir paliko prie darbo. kas iš to, kad raktus pasiėmiau, o kortelę pamišau? neįėjau. teko laukti kol grįžo pasiimti. šaltoka lauke  :)  įsirašiau. namie bandžiau sukišti į kompą - sako blogai įsirašei. likau ne žaidimo. penktadienį ryte nuvažiavau ir vėl iš naujo įsirašiau. nuo pietų iki kokių 8 žaidžiau. need for speed underground. šiaip nežaidžiu. laaaabai retai kada pasileidžiu žaidimą. vėliau susitikome su draugais. hmm... ramiai pasėdėjome. šeštadienį dar truputį pažaidžiau ir išvažiavau į mano darbo kalėdų šventimą. keistai mažai žmonių buvo. truputį niūrokas šventimas. tai privalgiau prigėriau ir namo  :)  pakeliui į maxima bazę užvažiavom. nusipirkau dėžę alaus (10 butelių ir velnio nuotakos cd). sekmadienį visą dieną sąžiningai programavau. rašykąąąą...  :)  vakare nuo šešių į krepšinį. truputį palaksčiau. kažkodėl skauda nugarą. gal peršalau per tas kalėdas su darbu?

toks tat mano savaitgalis.  :)  o dovanų gavau visokių. matau kad senstu, nes kuo toliau tuo daugiau dovanoja man visokius dezodorantus, po skutimosi, dušo žele ir pan. noriu daug saldainių vietoje po skutimosi. vistiek nesiskutu su peiliukais niekada  :)))

darbo diena šiandien? oi jaučiu greit gausiu pizdy, kad nieko nedarau  :)))))))))))))))

ryt antradienis, poryt trečiadienis ir vėl 4 dienos laisvos. pas mus sakė "penktadienis šiaip darbo diena. čia jūsų sąžinės reikalas kada ateisite ir atidirbsite".  :)  atidirbau kai reikėjo (kažkada reikėjo savaitgaliais padirbti), tai tikrai neisiu šį penktadienį  :)

trečiadienis

12:45 šiemet dar nesuvalgiau nė vieno kūčiuko...

padariau avarija  :/  įvažiavau į šikną kitam automobiliui. keistai neliūdna dėl to... jo automobiliui sulaužiau visa bamperį, o maniškiam lyg ir nieko...

vakar laimėjom. labai šūdinai gynėmės. labai  :(  statistika.

antradienis

14:35 šiandien man tikras savaitgalis. niekaip negaliu prisiversti dirbti. hmm... nenoriu ir viskas.  :)

nerašiau gal dar, bet pagaliau startavo krepsinio federacijos puslapis. Be proto užkniso mane šitas projektas. tiek pataisymų dar turbūt nebuvo nė viename projekte. kankinom kankinom, kol pagaliau paleidom. ir toks palengvėjimas liko...  :)

šiandien paskutinės šiais metais rungtynės. esu nusiteikęs ryžtingai. jei šūdus darysime, kaip praėjusį kartą, tai bus blogai. rėksiu ant visų. juk kalėdos ant nosies?  :))

pirmadienis

11:07 vakar sutikau vieną žmogų. netikėtai. o šiandien sako "šimtą milijonų kartų" :)))))  kažkaip juokingai man  :))

penktadienį buvo su šarmanavičium daug išgerta... nekenčiu alkoholio. ypač kitą rytą  :)  šeštadienį jau niekur nėjau. jėgų nebuvo  :)  sekmadienį po akropolį dovanų. visą dieną... šiandien geros nuotaikos į darbą. kažkaip linkmai  :)

šeštadienį laimėjo rytas krepšinį... uuuuu...  :)))))

11:13 mano pelės visai išnaglėjo. paleidi palakstyti po butą, pamato, kad kažką valgai, tai lenda kol duodi gabaliuką  :)))))

17:28 sėdžiu, o akys limpa. dar kelios minutės, užsimerksiu ir labanakt darbo vietoje.  :)  brrr...  :)

žiūrėjau vakar noting hilą. man jis patinka. antrą kartą jau mačiau. kažkas jame yra.  :)  subobėjau jaučiu visai...