Cookie Consent by TermsFeed

Blogas

telefonofobija

sergu liga - telefonofobija. man reikia labai daug pastangų, norint prisiversti paskambinti kažkam. draugams ,tai kažkaip din, bet kur rečiau kažkam skambinu, tai man trauma. kiekvieną kartą kankinuosi, kol prisiverčiu. dar išimtis yra, kai labai supykstu. tada skambinu ir piktai labai kalbu be jokių fobijų. o šiaip tai man ši liga trukdo gyventi  :)

laptopas

hehe.. ir vėl sugedo laptopas  :))))  jau juokinga :))  šį kartą tik sužinojau, kad kai įjungtas telikas ir kompas, negalima jokių laidų sujunginėti. vešiu taisyti  :)

tv

šiandien per panoramą mane parodė. ne tik mane, bet man leido ir pakalbėti dar. o jei rimčiau, tai parodė reportažą iš knygos pristatymo šiauliuose. super.

šiaip ryt dar straipsnis išeis „šiaulių krašte“.

radijas

ryt vakare eisiu į lietuvos radiją pakalbėti apie internetą, rašykus ir kitus visuomenei labai įdomius dalykus  :)  sakė laida bus trečiadienį ir tada leis mano ir poros kolegų balsus.

pertraukėlė

na šiokia tokia pertraukėlė mano dienose buvo. labai sąžiningai (per daug) dirbau. todėl nebuvo nei kada rašyti, nei noro tam. dabar gi sekmadienis ir, man rodos, kelios valandos poilsio būtų gerai. pažvelgsiu tai ką gero pamačiau.

1. music.lt nulūžo. nesilankau ten. tiesiog man parodė ten pasirodžiusį straipsnį apie nesveiką konkurenciją internete. nė žodžio apie muziką. na gal tokia tos svetainės politika. mano požiūris į tokius dalykus kiek kitoks.

2. pasileido naujas krepšinio puslapis www.basketnews.lt žiūrėsim kas iš jo bus. manau, kad tikrai geriau nei eurobasket ar kiti. labai nemėgstu kai puslapiuose būna žiauriai daug klaidų. eb tų klaidų buvo perdaug. tiesiog ten būdavo naujienos, kurias skaitydavau. alternatyva visada gerai. žiūrėsim kas geriau.

3. šeštadienį šiauliuose įvyko knygos „rašyk!“ pristatymas. man visai patiko. nemėgstu garsiai skaityti. neturiu jokio protingo argumento tam. tiesiog neskaitau garsiai. per šį renginį privertė  :)  liko dar trys.  :)

4. šiandien laimėjom pirmąsias atkrintamojo rungtynes. liko dar vienos ir išeisime į kitą etapą.

5. išleidom ingutę į briuselį. dabar neaišku kada grįš. gavo ten darbą. manau, kad vasarą tikrai nusigabensime iki jos, aplankyti.

buka diena

šiandien kažkokia buka diena. ketvirtadienį priduodu du projektus, o nesidirba visai. žiauriai traukia miego... nežinau kaip ten bus  :(

knyga

per renginį buvo parduota tikrai nedaug knygų, o tai reiškia, kad daugeliui nusispjauti į knygą. na nesakau, kad tai paskutinė knyga, bet kitą kartą prieš leidžiant, dar gerokai pagalvosiu. esu su tais, kam ši knyga yra gėris ir kas nuoširdžiai ja džiaugiasi.

paraštės

praėjo paraštės. visko buvo. nežinau kaip kitiems, bet aš mačiau per daug blogo. mokomės iš klaidų ir kitą kartą stengsiuos jų nepakartoti. daug negerumų, kurių galima išvengti. daug žmonių, kurie gelėjo padėti, bet jiems nusispjauti. labai didelis ir nuoširdus ačiū tiems, kurie padėjo. kolkas turiu vieną viziją - kitamet daryti vėl mokytojų namų svetainėje ir apmokesdinti renginį. tokiu būdu sumažės žmonių skaičius, atsisijos tie, kurie ten užeina nes daugiau nėra ką veikti, susirinks tikrai tik tie, kuriems įdomu ir... pagaliau bus daug jaukesnė aplinka. kitamet renginys bus daug labiau vykęs. tikrai.

gerai, kad buvo: rūta, dalia, inga, liudas, šarūnas. ačiū jonui, domui, remiui, mokytojų namams ir visiems dayviams. atrodo nieko nepamiršau.

jaučiuosi žiauriai nusikalęs. labanakt.

www

geriausi puslapiai:

http://delfi.lt - labai jau tuščia. ir keista, kad be www neveikia tokio dydžio portalas.

http://lrt.lt - dar geriau. be www meta klaidas. prieš savaitę nepatingėjau ir parašiau jiems apie tai, bet tai turbūt niekam nerūpi. taip jau yra laaabai seniai.

http://www.nelly.lt - šiai pramoginis puslapis, pakelti nuotaikai.

mane į tv

nu tai parodė mane ltv2. kažką pakalbėjau. kolegą parodė trumpiau ir kol jis kalbėjo rodė kitus vaizdus. o tik dėl to, akd jis nervinosi ir labai trypčiojo kol filmavo. labai judėjo. kolegės kažkodėl visai neparodė. tai va. galvojau vienintelis žiūrėsiu ltv2, bet paskambino monika ir sako "ooooo". pasirodo jos mama žiūrėjo ir viską matė  :)

tv programa

ar žinote, kad internete nėra vakar dienos btv programos?

man kažkada reikįjo susirasti kaip vadinosi vakar rodytas filmas. visiškai bevaisės mano pastangos buvo. internete to neradau.

mane į tv

šiandien išmatavo. sakė gal tilpsi į tv. 19:30 LTV2.

chat

20:03:48 lv: žinai nuo ko true kaifuoju? ir siūlau tau įsigilint irgi užsikaifuosi
20:04:02 lv: nuo USB memory stikų
20:04:11 nuo: turiu
20:04:22 lv: nu taigi rūlz dalykas ką?
20:04:22 nuo: kai kompo info perkeldinejau is viieno i kita
20:04:24 nuo: tai uzkaifavau
20:04:27 nuo: ir nusipirkau savo
20:04:32 lv: jo pyzda kaip gerai
20:04:39 nuo: kol nesinaudojau - tai galvojau, kad sudas
20:04:41 lv: man po bobos antroj vietoj memory stikai