Cookie Consent by TermsFeed

Blogas

omni.news

čia newsuose apie žuvytes susirašinėjo:


Subject: zuvis neskesta
Date: Wed, 18 May 2005 23:41:42 +0300
From: Mindaugas

Sveiki,

Mano auksine zuvele eme ir pradejo labai keistai elgtis. Toks vaizdas kad jai sutriko plaukimo funkcija ir ji nebegali normaliai panerti, na ja lyg kelia i pavirsiu, nera ji kazkokia nugeibus ar pasyvi, bet panerti jai sunku. Kai ji atsipalaiduoja tai isplaukia pilvu i virsu ar ant sono bet pabarbenus i stikla puola vel plaukioti. Gal cia ji persivalge? Seriu as ja sausu maistu TetraAnimin. Gal sveika jai butu kelios dienos dietos?

Dekui


Subject: Re: zuvis neskesta
Date: Thu, 19 May 2005 09:57:21 +0300
From: Labeo

deja bet manau jau pagraba gali uzsakinet, persirijo ir ispute vidurius jai o jei pilvu verciasi i virsu tai jau ata


Subject: Re: zuvis neskesta
Date: Thu, 19 May 2005 10:54:37 +0300
From: alexis

o jei ant dietos palikyt nepadetu? nes siryt tai visai zvali buvo


Subject: Re: zuvis neskesta
Date: Thu, 19 May 2005 11:07:34 +0300
From: aandrius

jokio amen ( nezinau humaniska ar ne ) bet man taip pat su auksinem budavo ir as buvau isigudrines svareli prie peleko prikabinti tai plaukiojo kaip niekur nieko iki kol nukrisdavo svarelis ir vel kabindavau i kita vieta ( prie peleko ) :) Zuvis ilgai ir laimingai gyveno .

vienas

nuo šiandien net dešimt dienų gyvensiu vienas.

krepšinis

vakar užėjo klientai (jbr.lt) ir tuo pačiu pasiūlė nueiti į rungtynes. taigi, rungtynes žiūrėjau siemens arenoje. šiek tiek keista, kad beveik 50% žiūrovų - žalgirio fanai. taip pat arena nebuvo pilnutėlė. tas irgi šiek tiek keista.

jau porą mėnesių tęsiasi tradicija: jarutis į aikštelę - rytui pravalas. nesuprantu kodėl mahoričius jį laiko aikštelėje. apskritai daugelio mahoričiaus veiksmų nesuprantu. jei komandą į priekį tempia du žmonės, tai kam reikia juos abu vienu metu pasodinti ant suoliuko? jei kažkam gerai sekasi, tai kodėl jį reikia keisti kitu žaidėju ir nebeleisti į aikštelę? gal nesu krepšinio specialistas, bet kai kuriuos dalykus tiesiog matau. :)

taigi, 4:0 ir rytas gavo. sausai. gal sakau reiktų susimąstyti rimčiau apie ateinantį sezoną? :/

westuko namas

nusipirko westukas namą. jau gal prieš kokį mėnesį. praėjusią savaitę įsikraustė, o aš savaitgalį buvau pas jį svečiuose. taigi, nedidelis sodo namelis ir nemažai žemės aplink. šiaip fainas namelis, tik tiek, kad ji reiks visą šildyti, nediduką priestatėlį prilipinti ir stogą iš naujo sutvarkyti. po to reiks tik kanalizaciją, vandenį įsivesti. tada tik susitvarkyti namo apšiltinimo sistemą. na o po to jau ir gyventi galima bus :)

bet šiaip tai labai fainas namelis ir šunį vilkinį nusipirkę turi labai fainą.

mašiniukas

esu pakankamai kantrus, bet dabar esu tikrai piktas.

nuvariau mašiniuką remontuoti jau seniai. gal trečiadienį (gegužės 4 d.). pažadėjo penktadienį vakare gražinti sutvarkytą. ketvirtadienį paskambino ir pasakė, kad reikės statyti ant stendo ir lyginti. pasakė iki antradienio padarys. antradinį pasakė, kad šiandien vakare pasiims ir ketvirtadienį bus. ketvirtadienį pasakė, kad penktadienį vakare. penktadienį dingo, šeštadinį tik gerokai po pietų jį pagavau. pasakė, kad kapotą nudažius sutraukė dažus ir reiks perdažyti. tai pirmadienį bus. vakar pasakė, kad antradienį iki pietų. šiandien pasakė, kad berenkant suskilo bamperis ir dabar jis jį sulituos, nudažys ir rytoj 10:00 atiduos mašiną. ir kam po tiek makaroninimo gali nervai laikyti?

Kalnapilis Black

 

Kalnapilis Black

 

Keistas alus todėl, kad tamsus ir lengvas. Geriasi kaip šviesus alus, o skonis primena tamsaus. Tiesa, trūksta tirštumo, kas juodą alų padaro išskirtiniu. Šviesaus alaus mėgėjams šitas alus nemanau, kad labai patiks. Tas pats su tamsaus alaus mėgėjais. Kyla klausimas: ar atras savo pirkėją?

apsimakaroninom

šiandien atnešėm kolegei dovaną, pripūtėm balionų ir palikom viską ant stalo. gimtadienis. sulaukėm kol atėjo. pasirodo, kad gimtadienis kitą savaitę. :)

mašiniukas

Na dabar jis remontuojamas, bet štai kaip atrodė dar negrįžęs iš vokietijos:

 

 

 

fantastika

niekada neskaičiau fantastikos. na beveik niekada. labai seniai skaičiau „švytėjimą“. gal ir kiltų noras paimti kokią fantastikos knygą jei ne jų viršeliai. niekaip nesuprantu kodėl visi eridano knygų viršeliai turi būti tokie bjaurūs? man net nekyla noras tų knygų paimti į rankas. žinau, tai todėl, kad niekada neskaičiau fantastikos. beveik niekada.

o čia arba grajauskas turi gerą humoro jausmą arba šiaip viršelis visai neprimena šalia esančių fantastikos viršelų:

    

www top 10

paskutinė porcija... viena tema

www.2-brides.com - dizainas tai toks... nelabai... bet tai matyt, kad daug žmonių ieško sau antros pusės. gal ir užsienyje. matyt prasmės yra...

vertinimas: 7 balai


www.2-spyware.com - na pagal lankomumą tai neblogai tvarkomas puslapiukas. paprastas, o kartu ir neblogai tvarkomas.

vertinimas: 7 balai


www.balandziai.lt - jie ten naujienų datas patys rankomis kaip nori taip ir suveda? pvz: „2005 01 24“, „2005 m. vasario 20d.“, „2005. 04.“. na o informacijos tikrai pririnkta ir tikrai pasistengta. matyti, akd ši tema jiems labai svarbi. :)

vertinimas: 8,5 balai


www.bendruomenes.lt - o kodėl šita svetainė šioje dalyje? juk čia bendruomenės. o joms net atskira tema sukurta. nelabai čia suprantu...

vertinimas: 6,5 balai


www.biathlonltu.com - svetainė padaryta taip, kad logotipas liktų visiškai nepastebėtas :) beje... iškart aišku, kad nūrė artogama. na gal ir įdomiau nei įprasti federacijų puslapiai. turbūt.

vertinimas: 8 balai


www.budizmo.puslapiai.lt - gal pirmas puslapis ir atrodo įdomiai - lyg laikraštis, bet tai navigacija... ojojoi kaip blogai. ir kodėl lietuvių kalboje grįžti į pirmą puslapį reikia spausti ant „home“?

vertinimas: 4,5 balai


www.files.lt - įdomiausia matyti kaip nukrito staigiai svetainės lankomumas. spėju, akd bandė google apgaudinėti ir turėjo kurį laiką labai gerą lankomumą. o šiaip tai nieko įspūdingo nematau čia...

vertinimas: 7 balai


jasperis.artogama.lt - peržiūrinėti pradėjau foto ir.. „Puslapis nerastas! Jūsų ieškomas dokumentas serveryje nerastas.“ gal tokių dalykų nereiktų? ir ne vienoj vietoj...

vertinimas: 5,5 balai


www.gimtadieniai.lt - na neblogas puslapis. seniai reikėjo kažkam tokį sukurti. dar yra kur tobulėti, bes iš principo labai patogu ir paprasta.

vertinimas: 9 balai


www.klaidutis.lt - absurdas. jūs pabandykite padaryti jų testus. trūksta po ne vienos raidės. tokiu atveju gali susigalvoti visai kitą žodį. t.y. įstačius sugalvotas raides galima sudaryti ne vieną skirtingą žodį. tokiu atveju tai būna klaida.

vertinimas: 6 balai


www.literatura.lt - brrr.. jie stengiasi ir info deda, bet pats puslapis labai jau nykus... kažkaip ir su navigacija pasiklysti galima nesunkiai...

vertinimas: 7 balai


lt.wikipedia.org - labai jau negyva ta enciklopedija. ir nuorodos su lietuvių kalba adresuose. ar tikrai exploreris supranta? :) gal ir yra ten info, bet kolkas nelabai daug radau kažko įdomesnio.

vertinimas: 7 balai


www.vanile.lt - praėjo populiarumo banga. gaila, kad vertintojai arba turės sumokėti pinigus arba nepamatys kaip ši svetainė pilnai veikia. pats nemačiau, bet daug girdėjau. nesiginu, tiesiog hostinosi ten kur dirbau.

vertinimas: 9 balai


Tekstai: Neklausai

Tu manęs neklausai
Kai sakau per mažai.
Per lėtai juk matai
Kaip slenka ledai
Tik apsilaižai
Ir sakai:
„Tu manęs neklausai“

krepšinis

kaip gerai kaip gerai, kad krepšinio tiek daug. penktadienis, šeštadienis... ir šiandien ir rytoj... gerai, kad yra kabelinė tv, kur rodo visas eurolygos finalines rungtynes. ir reklamos ten nėra. mažasis finalas buvo daug įdomesnis už pagrindinį. ryt lkl finalo serija toliau bus tęsiama. žiūrėsim, gal rytas prabus ir nesbis išmoks žaisti, o ne vaikščioti po aikštelę ir nosį krapštyti.

miuziklas

buvau vakar miuzikle „aidas ir aida“.

Keli pastebėjimai:

1. Kai jau tikėjausi pertraukos, pasirodė, kad spektaklis pasibaigė. Pabaigą išdavė visų aktorių pasirodymas susikibus už rankų ir lankstymasis publikai. Spektaklis truko kiek daugiau nei valandą (apie 70 minučių).
2. Salė nebuvo pilna. Tai keista, nes kai Keistuoliai toj salėj vaidina - salė visada sausakimša.
3. Vaidyba primena mėgejų bandymus.
4. Siužetas vietomis labai pertemptas. Net žiovauti pradedi Smile
5. Muzika gera ir dainuoja neblogai. Dėl to ir verta ten nueiti.

rasyk.lt - tai gėris

Pareiškimas

2005.04.27 dieną mano dienoraštyje buvo patalptinas įrašas, liečiantis ekurybą ir rašykus.
Jame,be kita ko, buvo šie teiginiai:

"Ir štai susilaukėme draugiško žesto iš rašykų. Tokio, kokį tik jie moka padaryti. Nuplagijavo žmonės mūsų ligšiolinį logotipą. O ką - jiems galima.";

"Tačiau likimas teisingas. Šiuo niekšišku poelgiu (nes plagijavimas visada yra niekšiškas) jie pasirašė sau moralinės mirites nuosprendį. Nuo šiol apie rašykus galima kalbėti taip pat, kaip kalbama apie nacistus,fašistus, "Al-Qaeda"."

"Nesiruošiame toleruoti chamų ir liumpenų - kokiais yra rašykiniai 6 lygio plagiatoriai.".

Minėto dienoraščiu pagrindu buvo pradėta nauja tema forume pavadinta "Plagiatas". Ekuryba.com autoriai, dalyvavę šios temos aptarime, faktiškai vienbalsiai nutarė, kad rašykai nenuplagijavo ekurybos naudoto ženklo (angl. - "header")

Remiantis tuo, pareiškiu, kad:

1. Mano dienoraštyje išsakytos ir čia pacituotos mintys neatitinka tikrovės;
2. Rašyk.lt neplagijavo ekurybos logotipo
3. Minėti teiginiai įžeidžia rašyk.lt vartotojo 'Varga' garbę ir orumą, todėl, naudodamasis proga, prašau atleisti man už dienoraštyje išsakytas mintis, kurios nebuvo objektyvios ir padiktuotos tik įkarščiu.
4. Pažadu ekurybos.com kolektyvui, kad ateityje vengsiu rašyti apie rašyk.lt, o rašydamas pirma pasiklausiu kitų asmenų, geriau žinančių minėtą svetainę, nuomonės.


http://www.ekuryba.com moderatorius
IXAON