Cookie Consent by TermsFeed

Blogas

savaitgalis

savaitgalį buvau darbo baliuje. dar buvau klasės susitikime. pasirodo jau 10 metų kaip baigiau. tai tiek apie savaitgalį.

kirpykla

pirmadienį nuvažiavau į kirpyklą. ten viena kirpėja yra, kuri man nepatinka. kaip tik pataikiau kai ji dirbo. apkirpo. na negaliu pasakyti, kad gerai. vakar vakare dar pagalvojau - na nelabai gerai. šiandien nuėjau į kitą kirpyklą ir dar kartą apsikirpau. dabar jau gerai :)

p.s. mano dnr tapo nepilnapročio ir keikūno kovos aikštele.

konkursai

Nesuprantu, kodėl vjrt skyrė 28 tukstančius skautams ir kuo jie taip labai susiję su „žinių visuomene“. paskelbė rezultatus ir pikta, kad rašykas negavo finansavimo. http://www.vjrt.lt/...

tele2

Gerb. Vidmantai Čiseli,

atsakydami į Jūsų raštišką kreipimąsi, informuojame, kad siekdami taikiai išspręsti kilusį ginčą, kompensavome 9 Lt paslaugos atnaujinimo mokestį (kompensacija atsispindės Nr. 69930031 pateiktoje sąskaitoje už gegužės mėnesio paslaugas.

Tikimės tolesnis mūsų bendradarbiavimas bus sklandus ir sėkmingas.


vis šis tas. bet ir pavardę galėtų atidžiau rašyti :)

La Chouffe

 

La Chouffe

 

dar viena juokinga etiketė. šį kartą su nykštuku. dar įdomiau atrodo butelis. jis yra 0,75 litro, o atrodo kaip litrinis. kad ir kiek keistenybių, bet alus skanus. noriu į belgiją. ačiū vilijai

Delirium tremens

 

Delirium tremens

 

nerealiai įdomus buteliukas. jis visas baltas su retais taškučiais. ant etiketės daug dramblių, krokodilai ir drakonai. vaikiškas gal? :) skonis tai labai vidutiniškas. tačiau labai pakelia nuotaiką etiketė. ačiū vilijai

2012-05-28 belgiškas stiprus (8,5) alus. ačiū broliui

rašykai

pagaliau paleidom rašykuose kūrinių trynimą. kad būtų kuo mažiau bardakų - trynimas mokamas. pažiūrėsim kiek pasinaudos šia galimybe. taip pat yra galimybė ištrinti visą savo vartotoją ypatingiems niurzgliams. :)

telekomas

nepatiko man naujas „tako“ pavadinimas „zebra“. tačiau logo susikūrė nerealų. kai pamatau - mane užveža. tikrai super. taip pat ir teo logo labai neblogas. tačiau zebra...

rašykai

šiandien lietuvių kalbos interpretaciją rašo moksleiviai. tai vakar rašyko unikalių lankytojų skaičius pakilo nuo 6,7 iki 11 tūkstančių. :)

tele2

vakar vakare gavau sąskaitą iš tele2. atjungia 4 dienas prieš atsiųsdamis sąskaitą.

tele2

tik šiandien po pietų paskambinus į tele2 susiprotėjo, kad laikas atblokuoti. parašiau skundą ir nusiunčiau. paprašiau atlyginti man žalą :)

meistrai

meistras nr1 vėl dingo. po pirmadienį vykusios muilo operos jo nebegirdėti ir nebematyti. kadangi beveik padaryta viskas, tai nusprendžiau pats pabaigti remontą ir jam pinigų nemokėti. šiek tiek padirbėjau per savaitgalį, per kitą savaitę nusidažysiu dar karta viską, grindis nusilakuosiu, grindjuostes prisisuksiu ir bus baigta.

tele2

vakar visą vakarą praleidau prie tv. pradžioje laimėjau lkl finalą, po to išėjau į eurovizijos kitą etapą. eurovizija duoda azarto ne ką mažiau nei geros finalo rungtynės.

apie ką aš čia? aaa tele2... esu tikrai piktas ant jų, nes padarė didelę nesąmonę: blokavo mane. kodėl? nesusimokėjau. pirmą kartą, per visą laiką, kiek naudojuosi mobiliu telefonu, mane blokavo. kiekvieną mėnesį gaunu sąskaitas, jas surenku ir sumoku. tele2 man neatsiuntė nė vienos sąskaitos nuo to laiko, kai perėjau pas juos. sms jokio įspėjimo negavau. aš net nežinau kur ir kaip jiems mokėti. blokavo taip, kad net jiems patiems prisikambinti neleidžia. jų logika paprasta: nesusimokėjai - nesuteiksim jokios galimybės tai ištaisyti. asmeninių pažinčių dėka sužinojau info, susimokėjau, tačiau atblokuos tik pirmadienį. bandysiu spausti, kad kažkaip šiandien tas jų akibrokštas būtų ištaisytas. rrrrrr...