Cookie Consent by TermsFeed

Blogas

Dovanoju pusę baro #4

Noras pataikauti klientui yra ir gerai ir blogai. Gerai, nes klientas yra labai svarbu. Blogai - kai nesugebi atsirinkti kas tikrai svarbu ir reikia keisti, o kas yra nekeičiama, nes tai tiesiog "nice to have".

Podcastas BUM!

Jau kokie metai, kaip noriu pradėti (noriu ir tęsti) podcastą. Kaip mano mažiausioji pasakytų: "kodėl?". Ji absoliutus kodėlčius, todėl ką bepasakau - gauni "kodėl?". Jei bandau taikyti jos taktiką, ji man turi puikų atsakymą: "nežinau". Jei bandau taip atsakinėti pats, gaunu dar vieną "kodėl?".

Tauro rago terasa

Man niekada neteko lankytis šiame bare, nors kas tame pastate puikiai žinojau. Kildami į kalną ar leisdamiesi nuo jo labai dažnai jausdavo specifinį kvapą iš Tauro alaus bravoro. Niekada neteko būti bare, bet kiek daugiau nei prieš metus buvau ant jo stogo. Neklauskite kaip.

Dovanoju pusę baro #3

Praėjo beveik mėnuo nuo mano sugalvoto baro išgyvenimo plano. Daug emocijų, daug komentarų ir po to tyla iš mano pusės. Nenorėjau rašyti iki šios dienos sąmoningai. Bet viskas paeiliui.

TV serialai, kuriuos žiūriu (žiūrėjau). 36 dalis

Karantinas. Serialų metas. Daug lengvų, paprastų ir neįpareigojančių. Puikus serialas apie tinklinį marketingą, kurį reikia pažiūrėti, ne tik galima. Ir labai baisus (tikrai baisus jei turite vaikų) apie tarnaitę. Gero žiūrėjimo.

Dovanoju pusę baro #2

Pradėkime nuo to, kad visas šitas dalykas yra socialinė akcija. Tai nėra investuotojų paieška, tai nėra noras pasiskolinti pinigų. Vienu sakiniu: tai yra orientuota į žmogų, kuris turi svajonę turėti savo barą.

Dovanoju pusę baro

Svajojote turėti barą? Norite jame tvarkytis taip, kaip jums atrodo geriausia? Norite turėti nemokamą konsultantą, turinti tikrai daug patirties šiame versle? Dovanoju pusę baro ir visišką laisvę.

Išeitis - maistas išsinešimui

Manęs pastoviai klausia: ar nedarote maisto išsinešimui?

Taip prasideda dauguma įrašų. Negaliu sakyti, kad niekas neklausia, bet "pastoviai" yra kiek per stipru.

Kūrybiškumas krizės atveju

Mane visada žavi sprendimai, kai kažkas kažką padaro pirmi, arba kai padaro kitaip, nei visi. Pavyzdžiui Lietuvoje visi bravorai susitraukė, leidžia neapmokamų atostogų, atleidinėja ir pan. NE, tikrai NEkaltinu jų, nes pas mus yra labai mažų bravorėlių, kurie nežino ar patys išgyvens, tačiau yra pakankamai mažų-didelių ar didelių, kurie gali užsidirbti daug pliusų savo partnerių akyse. Reikia greičio ir drąsos, plius kūrybos.

„Juodos“ kasos ir „pamiršti“ čekiai – kas galėtų įnešti skaidrumo į barų ir restoranų verslą?

Prie iniciatyvos „Baltoji banga“ prisijungė ir baras „Local Pub“ (UAB „Bariukas“). Jo vadovas, alaus žinovas Vidmantas Čičelis ilgus metus dirbo naujų alaus rūšių kūrėju ir alaus someljė, prieš kelerius metus pradėjo vadovauti barams. Jis atskleidė, koks įspūdis įsiliejus į sritį, kurią mokesčių inspekcija įvardija kaip vieną rizikingiausių šešėlio prasme.