Cookie Consent by TermsFeed
Komentarai
  • m.koshe

    a man nėr už ką dėkot :)

  • Jovaras

    sveikas, paraštėse dalyvavau pirmą kartą ir galiu pasakyti, kad renginys, turiu omenyje poezijos ir prozos skaitymai, man patiko.

  • nuo

    jo. ir jai.

  • lioo

    eveliną pamiršai :]

  • nuo

    kadangi music.lt geriau uz delfi.lt ir net nba.com, tai neturiu ką ir bepridurti. gal tiesiog galiu pasveikinti, kad turite labai populiarią ir labiausiai mėgstamą svetainę? [i]O prieš išvadinant visą music.lt šlamštu[/i] galima sužinoti, kur taip išvadinau?

  • ballsas

    > o tavo blogis - tu visur įžiūri blogį :))) Toli gražu ne visur :) Ar galima trečią kartą paprašyti KUR KONKREČIAI aš įžvelgiu blogį, kur jo nėra? Visur - labai nekonkreti sąvoka. O prieš išvadinant visą music.lt šlamštu, siūlyčiau žvilgtelėti: http://www.apklausa.lt/resultsview.php?form=2856&usescript=0 Apgavikus medžiojau, nė vieno nėra... Kažkas sakė, kad tame puslapyje neverta kurti apklausų: iš vieno IP adreso galima balsuoti kiek nori kartų, bet va, kaip tik nesenai ir padaryta nauja funkcija "medžioti apgavikus" :)

  • nuo

    tu visur šmeiži rašyką ir todėl kai kurie gina. visų nesukontroliuosi. aš pats nesiruošiu kariauti, o dėl kitų nežinau. čia jų teisė. lygiai kaip ir tavo. o tavo blogis - tu visur įžiūri blogį. net ten kur jo ir negalėjo būti.

  • ballsas

    Tai vis dėl to, kur konkrečiai tas mano blogis? Gal, kai žinosiu, bus įmanoma jį sunaikinti :} Rašykai turi ir keletą gerų savybių, iš kurių vieną tai tikrai pasigavau - norą tobulėti... Ir dar. Būtų gerai, kad pakontroliuotumėt (kreipiuosi į visus rasyk.lt adminus), kad jūsų vartotojai nevadintų visos music.lt svetainės šlamštu, nes iki tokio vaikiškumo nusileisti, man atrodo, yra per daug vaikiška. Ar aš kada nors esu pasakęs, kad visas rasyk.lt yra šlamštas? Ne. Tai va...

  • nuo

    Lauksiu laiškų.

  • ballsas

    linkėjimai nuo Lentso :) Radęs laisvesnio laiko, sakė, irgi žada pas advokatę eit :)

  • ballsas

    Klausausi, nu bet tikrai sunku išgirsti, kai nieko konkrečiai nepasakote, ponas... Kur slepiasi mano Blogis?

  • nuo

    siūlau psichoterapijos seansus. abejoju ar padės, bet bent jau būsi žengęs žingsnį teisinga kryptim. nematau prasmės diskutuoti su žmogum, kuris manęs negirdi.

  • ballsas

    Gyvenimas man mielas. Ar reiktų tai suprasti kaip gasdinimą?... Mano galvoje blogio nepastebi niekas, išskyrus tamstą, Liudą ir varzhą :) O palauk palauk, kaip ten su tuo Sibiru? - šiandien mąstant, ar vežantieji, ar vežamieji yra Blogis? pirmas: asmeninis gyvenimas yra neliečiamas. Ar blogis yra to prašyti? antras: Jei tai yra blogis, kodėl vis dėl to ištrynei kūrybą? trečias: Ar galite pagaliau vienareikšmiškai apsispręsti ir nebekabinti makaronų vartotojams? Tai kūriniai trinami, tai netrinami, vieniems vienaip sakote, kitiems - kitaip... Visi pastebi ir tik juokiasi iš www.rasyk.lt valdžios Dėl paskutinės pastraipos - pasiūlymas vis dar galioja :)

  • :)

    mano tėtis irgi kartą taip išvedė šunį ir net nepastebėjo. tik kai jau namo ėjo, išsigando kad pametė.

  • baba yaga

    1),,na nereikia perdėtų formuluočių''. O kodėl gi ne?Jau geriau susigalvoti kokią tai sistemą, nors ji skambėtų ir primityviai- negu, kad vėliau makaluotis nesusipratimų verpete. Nepatinka kas vartotojui- nurodai tą, tą ir tą punktą. Daugelyje svetainių( pirštais nerodysim) tokių dalykų labai pasigendu. O kad yra toks skyrelis pagalba, kur aiškiai viskas išdėstyta- whats the problem? Tai nereiškia, kad ten besilankantys žmonės, moderatoriai ar dar velnias žino kokie padarai yra kažkokie sausi, žmogiško bendravimo nesuvokiantys teisininkai. Nesiųlyčiau iš taisyklių darytis įspūdžio apie svetainę- geriau jau pabendrauti su vietiniais žmonėm. 2),,kita - turi teisę visi rašyti ir prašyti''. Nejaugi? Dažniausiai visokie šiek tiek menkesnio intelekto lygio vartotojai patys pamiršta šią Nepakartojamą, Dievo suteiktą privilegiją- ir užuot ėmę ir bendravę su vietiniais kokiais tai svetainės tvarkytojais- kurie jiems viską iššaiškintų- pirmiausiai ima rašyti pyp ir myp lygio žinutes visiems iš eilės. Taigi, čia jiems tik primenama, jog geriau nesiuntinėti visų ant pyp ir myp, o jie TURI teisę kreiptis ir ieškoti teisybės. Jei Lietuvos liaudis žinotų savo teises(pradedant beišmirštančiais pensininkais), jau seniau būtų išdeginus prezidentūrą ir ištrėmus seimūnusx:)