Cookie Consent by TermsFeed
Komentarai
  • Drile:)

    Susitikti, apkabinti, pabučiuoti, tik nežinau ką, paimti už rankos(kad pajusčiau kito šilumą), padovanoti šypseną(juk ji nieko nekainuoja), pažvelgti į akis ir jose pamatyti pasaulį, apkabinti gyvą padarą, skaičiuoti žvaigždes naktį(kai tik aš ir naktis esame kartu), patylėti(dažnai juk to nesugebame), pastovėti greta, pasikalbėti, išklausyti(tai labai sunku), pasivaikščioti(reikės taip ir padaryti), šokinėti per bangas(noriu vasaros....noriu prie jūros, prie bangų...), noriu romantikos, vadinti meiliausiais vardais(na, kad ir tave, kartais tu to nusipelnai, bet tik kartais...), gauti mėgstamiausių gėlių, būti įvertintai(tik nežinia, ar yra už ką...), paverkti kam nors ant peties(sakai padės?), pralinksminti kitą, kai liūdesys velka kojas tau iš paskos, paklausyti mėgstamos muzikos, kartu pašokti(su bet kuo ir bet kur...), gulėti naktį pievoje apsikabinus savo svajonę ir žvelgti su ja ta pačia kryptimi, jausti, matyti, girdėti, užuosti, turėti(ką nors brangaus širdžiai....), būti švelniai(kaip tie mažučiai kačiukai, kuriuos visi glamonėja...matomai trūksta šilumos...), pykti ant tavęs, pakvailioti, pamiršti visus ir viską, susitaikyti, eiti iš proto(dėl uždrausto gabalėlio šokolado), pavydėti(kad ir to, kas nepavydima...), didžiuotis(gal bent kartą-savimi...?), aplankyti tave sergantį(kad turėčiau kuo pasirūpinti), kartais pavadovauti kam nors, leisti pasijusti sau ypatingai, pasitikti saulėtekį ir palydėti saulėlydį(su tavimi...), išvykti kur nors toli, būti drauge(kad suprasčiau, ką reiškia žmogaus buvimas greta), laukti kažko(kartais tai įdomu), pažaisti sniego karą(žiema yra gerai), priskinti didžiulę puokštę lauko gėlių(kodėl lauko?...nes mes nesugebėjome dar jų prisijaukinti), šokinėti per balas(gera sugrįžti į pasakų šalį, kur viskas vis dar baigias:,, ...ir jie ilgai bei laimingai gyveno...“), pajausti lietaus skonį ant kieno nors lūpų(turėtų būti skanu), pažaisti krepšinį(senai nedeginau kalorijų), pagroti(kad manęs pasiklausytų bent pliušinis meškinas...svarbu, kad klausytų), ant stogo valgyti saulėgrąžas(gaila, kad dabar jų neturiu), pasakoti baisias istorijas(man patinka, kai šiurpuliukai laksto kūnu), kartu spręsti problemas(mokytis bendrauti dirbant), pažaisti vandens karą(dažnai būna daug juoko), jausti, jog Tave visada gina(geras jausmelis), prigulti šalia mieliausio meškučio(kur jis, kai jo taip reikia...?), klausyti tavo patarimų(kad ir kokie jie kvaili, tik neįsižeisk), įsimylėti(nors kam to nereikalingo galvos skausmo...kita vertus, gera, kai pilve plazdena drugeliai...na gerai, jokio plazdenimo, nors ir nejaučiu, tačiau bent galiu taip sakyti-visi taip sako...), palinkėti tam mažam elgetai sėkmės(ech, man ir pačiai jos reiktų, ir jis, nors ir mažas, bet atrodo daug laimingesnis), saldumynų(kas jų nenori?).... Viso šito, o ir dar daugiau, man reikia........

  • Andrius

    Kernagiui pasiseke,kad jis yra zinoma zvaigzde,bet tikrai niekas nesistengia rengti koncertu del kitu paprastu serganciu tokia pat liga,zmoniu.

  • nuo

    vladai: taip paprasčiau, bet ne viskam nusipirkti užtenka pinigų.

  • nuo

    Pamatus samdžiau. Padarė nelabai pigiai, bet greitai ir kokybiškai.

  • Sveikas

    Kažkaip "Tris paršiukus" primena...

  • vladas

    gal reikejo samdyti meistrus,nes su pagalbininkais ilgai statysi.

  • Rimaz

    Čia pavadinime Valinskas ir turėjo būtų Valin_kas? Maybe klaida? :-) Deja koncerto nemačiau. Bet Kernagį palaidojęs buvau jau senokai, kai kažkokiame lietuviškame blog'e perskaičiau apie jo mirtį, kuri, pasirodo, buvo tik "antis".

  • Slave

    Hmm nu įdomiai..

  • Akvile

    o tu manai cia tarybines moters bruozas??? ;) kartais zmones is taupumo taip elgiasi ;) Arba todel, kad neturi kas jai padetu ir patartu....

  • Akvile

    O pamatams samdet zmogeliukus ar firma? man LABAI aktualu.........

  • kristulka

    labai patinka man tas jusu foto

  • Povilas

    tai sakė, kad surinko jau tą sumą kurią reikėjo. O ir pats koncertas man pasirodė nevisiškai jau toks "valinskiškas", nors neapsėjo be visokių Merūnų ir "Žvaigždžių duetų", bet padainavo ir A. Kaniava ir A. Giniotis.

  • w

    matau visai dar nemazai padaret :)

  • Armandas

    heh, aš prieš keletą dienų tokį pat įsigijau :) labai patenkintas esu :)

  • vidas

    skaitau nusisekęs modelis, kadangi istorijos apie jį jau pasakojamos.:)